Boa’s genieten van mini stadion op Vliegbasis Twente

Op maandag 21 juni is het ministadion voor de derde keer opgebouwd voor een bijzondere doelgroep om samen te genieten van het voetbal. Ter ere van het EK in Nederland wordt voor iedere wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA een mini stadion opgebouwd, ergens op een unieke locatie in Nederland. Uniek toernooi, unieke viewing én unieke mensen. Dit keer stond het stadion midden op de landingsbaan van Vliegbasis Twente en waren de boa’s aan de beurt.

Onder de vlag Be Part Of It, werden een aantal boa’s en hun gezinnen verwelkomd in het mini stadion om onderdeel te kunnen zijn van dit unieke toernooi. Een bijzonder toernooi: 60 jaar EURO, 11 speelsteden door heel Europa en 4 wedstrijden in ons land. En dat is uniek te noemen. En dat unieke toernooi wordt nu doorgetrokken in hoe we samen kunnen kijken.

Eerder werden in het mini stadion al het zorgpersoneel uitgenodigd en een groep studenten. Voor beide doelgroepen was dit jaar anders dan anders. Voor de derde wedstrijd werd een groep boa’s uitgenodigd om hen goed in het zonnetje te zetten.

De boa’s, buitengewoon opsporingsambtenaren, oftewel handhavers, werden afgelopen jaar vooral ingezet om te zorgen dat alle regels goed werden nageleefd. Ze hebben afgelopen jaar dus extra veel op hun bord gekregen. Daarom stond het derde mini stadion in het teken van de boa's, om ze een avond te geven om nooit te vergeten. Met elkaar en uiteraard binnen de maatregelen.

Deel artikel