De allergrootste fans in Nederland

31 mei 2021 - Ben jij fan van het Nederlands Elftal of van het Oekraïense, Oostenrijkse of Noord-Macedonische elftal? Geef je dan snel op en wie weet staat Sander Lantinga op de dag voor de wedstrijden die in Amsterdam gespeeld worden, bij jou op de stoep met een heel mooi en uniek thuiskijkpakket.

Met de Be Part Of It tour gaat Sander Lantinga met het allercoolste thuiskijkpakket ooit de grootste fans in Nederland overvallen met een voor hen nog onbekend pakket ter waarde van €1000,-. Met dit thuiskijkpakket wordt ook het thuis kijken een ultiem en uniek feestje.

Meld je aan via Instagram

Meedoen kan door naar de Instagrampagina van EURO 2020 Amsterdam te gaan.

Door onder de video te reageren waarom jij of iemand die je kent de allergrootste fan is, maak je kans op het thuiskijkpakket.

Volg dus snel de Instagram van EURO 2020 Amsterdam en blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom het EK in Nederland.

Be Part Of It!

Het thema van het toernooi in speelstad Amsterdam is Be Part Of It, waarmee we iedereen uitnodigen om onderdeel te worden van dit unieke toernooi. Of dit nu actief bij het EK Voetbal on Tour is of thuis op de bank met het allergaafste thuispakket ooit. Met elkaar het voetbal beleven is waar het om gaat.

Actievoorwaarden

Onderaan het bericht vind je de actievoorwaarden voor deze actie. Meld je aan tot en met zondag 6 juni en wie weet staat Sander op de dag voor de wedstrijd bij jou op de stoep! Je kunt je aanmelden door in 2 zinnen uit te leggen waarom jij of iemand die je kent de allergrootste fan is van een van de elftallen die in Amsterdam gaan spelen tijdens EURO 2020.

Op basis hiervan wordt een eerste selectie en nemen we persoonlijk contact met je op in de week van 7 juni.

Deel artikel