Eerste unieke kijkbeleving in mini stadion bij Paleis Soestdijk

Bij Paleis Soestdijk is ter ere van het EK in Nederland door de lokale organisatie van het toernooi een mini stadion gebouwd waar een speciale groep mensen op een unieke wijze de wedstrijden in Nederland kunnen beleven. Uniek toernooi, unieke viewing én unieke mensen: tijdens Nederland - Oekraïne mochten we als allereerste de zorgmedewerkers van het OLVG en hun familie ontvangen.

Een bijzonder toernooi: 60 jaar EURO, 11 speelsteden door heel Europa en 4 wedstrijden in ons land. En dat is uniek te noemen. En dat unieke toernooi wordt nu doorgetrokken in hoe we samen kunnen kijken.

Onder de vlag, be part of it, worden een aantal doelgroepen uitgenodigd die een hart onder de riem kunnen gebruiken of juist extra in het zonnetje gezet moeten worden na afgelopen jaar. Bij de openingswedstrijd werden daarom het zorgpersoneel en hun familie uitgenodigd om de eerste wedstrijd op een unieke manier te kunnen kijken. Met elkaar, binnen de maatregelen uiteraard, maar zoals ze zelf zeiden “een unieke beleving om nooit meer te vergeten”.

Het vond plaats bij Paleis Soestdijk. In de pauze werd er gevoetbald. Uiteraard was er iets lekkers te eten en drinken bij een leuke foodtruck. Ook werden de gasten rondgeleid in Paleis Soestdijk.

Op 17 juni wordt een groep studenten uitgenodigd. Ook voor hen ligt een unieke manier van samen voetbal beleven in het verschiet. Ook zij kunnen wel wat extra's gebruiken nadat ze het afgelopen jaar vooral hun studententijd binnen hebben moeten beleven. Op naar de wedstrijd Nederland - Oostenrijk!

Deel artikel