Support your locals in De Leukste Huiskamer

2 juli - Alle gasten in De Leukste Huiskamer worden getrakteerd op de lekkerste hapjes van Amsterdam. Deze worden met veel aandacht en liefde bereid door lokale restaurants en cateringbedrijven. 

Aan alles wordt gedacht om de winnaars van De Leukste Huiskamer te trakteren op een unieke EK-beleving. Een salonboot brengt het gezelschap via een mooi tochtje over de grachten naar de Amstel. Op de privésteiger van De Leukste Huiskamer worden ze verwelkomd met een unieke ‘be part of it’ sjaal en een drankje naar keuze. Daarvan kunnen ze genieten op het terras met uitzicht op de Magere Brug. Vervolgens gaat de TV aan in De Leukste Huiskamer en kan het feest echt gaan beginnen. Natuurlijk wordt ook gedacht aan de inwendige mens.

Voor alle gasten staat een rijk gevulde hapjesplank klaar, die aangepast is op het land dat ze aanmoedigen. Juichen ze voor Spanje, dan liggen er overheerlijke tapas op de plank. Zijn het de Fransen die spelen, dan is er fromage en charcuterie. En speelt het Nederlands elftal, dan mogen de bitterballen natuurlijk niet ontbreken.

Bedankt!

We bedanken al deze Amsterdamse restaurants voor hun heerlijke hapjes en komen er graag nog eens langs.

Bar Bitterbal, Bistro Baret, Bistro des Alpes, Baut, Casa Bocage, Épicerie Jean & Marie, Fjaka, Kazik Amsterdam, La Oliva, Loetje, Loulou Pizzabar, Oleg Pelmenibar, Onder de Ooievaar, Orontes, Rainarai, Selma’s, The Cottage, Wush.

Share article