Sander Lantinga zet grootste fans in zonnetje!

Sander Lantinga heeft dit weekend de grootste fans van de aankomende EK-wedstrijden in Nederland verrast met een enorm thuiskijkpakket. Zo ging hij een dag voor de wedstrijd Nederland-Oekraïne langs bij de grootste Oranje en Oekraïense fan.

De actie is een initiatief van de speelstad Amsterdam waarbij de grootste fans van het Nederlands elftal, Oekrainse elftal, Oostenrijkse elftal en Noord-Macedonische elftal kans maken om er thuis ook een unieke beleving van te maken. Sander Lantinga gaat in Nederland de grootste fans verrassen met het allergrootste en coolste thuiskijkpakket, zodat er toch met elkaar het voetbal gevierd kan worden.

Dit keer ging hij Eus verrassen, de grootste Oranjefan volgens zijn dochter. Hij won een groot pretpakket en had nog een leuke boodschap voor de Oekraïense fan. "Wij gaan sowieso winnen". En dat is nog gelukt ook! Met 3-2 won Oranje gisteren van het Oekraïense team.

Maar de grootste Oekraïense fan Valentina had er gisteren nog alle vertrouwen in. Zij won als grootste Oekraïense fan het thuiskijkpakket en was ervan overtuigd dat ze zouden gaan winnen, zeker met een coach als Shevchenko.

Bekijk hier de hele video van de verrassing en hieronder een sneak preview:

Dit is overigens de eerste video in een reeks van vier. Volg het Instagramaccount van EURO2020 Amsterdam om op de hoogte te blijven!

Deel artikel