Studenten genieten van mini stadion in de Werkspoorkathedraal in Utrecht

Voor de tweede keer werd een mini stadion opgebouwd voor een unieke EK-beleving. In de Werkspoorkathedraal bij Utrecht werden dit keer studenten, allemaal huisgenoten, in het zonnetje gezet.

Onder de vlag Be Part Of It werd de groep studenten uitgenodigd voor een unieke kijkbeleving. Zij hebben afgelopen jaar, net als alle andere Nederlanders, verplicht thuis moeten doorbrengen. De feestjes zijn uiteraard jammer, maar vooral het gemis van lessen en relaties die je opbouwt in de studentenperiode vallen in het water. Daarom werd deze groep, als vertegenwoordigers van een veel grotere groep, uitgenodigd voor deze unieke experience in Utrecht. Met elkaar, binnen de maatregelen, om even “helemaal overwhelmed worden”, zoals ze het zelf noemden.

In de reeks 'mini stadion' wordt er iedere keer een doelgroep uitgelicht die het verdient om in de schijnwerpers gezet te worden.

Ter ere van het EK in Nederland is door de lokale organisatie van het toernooi gekozen voor een mini stadion, waar een speciale groep mensen op een unieke wijze de wedstrijden in Nederland kunnen beleven.

Een bijzonder toernooi: 60 jaar EURO, 11 speelsteden door heel Europa en 4 wedstrijden in ons land. En dat is uniek te noemen. En dat unieke toernooi wordt nu doorgetrokken in hoe we samen kunnen kijken. Uniek toernooi, unieke viewing én unieke mensen.

Zo werd voor de eerste wedstrijd een groep zorgpersoneel en hun familie welkom geheten bij het mini stadion, die toen was opgebouwd in de tuin van Paleis Soestdijk.

Het volgende mini stadion wordt vanaf morgen opgebouwd. Ook daar zal weer een bijzondere doelgroep in het zonnetje gezet worden. Stay tuned!

Deel artikel